Lisäpalvelut

Tarjouspyyntö

Erikoiskohteiden siivoukset ammattitaidolla

Tietyt kohteet vaativat erillistä huomiota ja huolellisuutta, jolloin tavallisen siivouksen lisäksi toteutetaan myös erikoiskohteiden puhdistus ja desinfionti. Työt voi tilata muun siivouksen yhteydessä tai kokonaan erillisenä toimeksiantona, etenkin kun kyseessä on suurempi kokonaisuus.

Ikkunanpesut

Ikkunat ovat siivouksen näkyvimpiä ja vaativimpia kohteita, jotka MAXin ammattilaisten toimesta puhdistuvat helposti ja vaivattomasti. Pesemme ja puhdistamme kaikenlaiset ikkunapinnat, koosta ja paikasta riippumatta, sisältä ja ulkopuolelta.

Desinfiointi

Desifiointi on työmme näkymätön osa, mutta sillä on suuri merkitys asiakkaidemme hyvinvointiin. Huolehdimme työtilojen, kalusteiden ja kosketuspintojen desinfioinnista niin erillisprojekteina kuin osana säännöllistä siivousta. Käytämme tehokkaita, mutta pintoja säästäviä ja ympäristöystävällisiä desinfinointiaineita.

Tehopesu

Monet kohteet tarvitsevat säännöllisin väliajoin tehokkaampaa käsittelyä, jolloin siivouksessa turvaudutaan järeämpiin keinoihin ja puhdistusaineisiin. Mm. lattiapinnat, saumaukset, laatoitukset kaipaavat tarkempaa käsittelyä ja puhdistusta. Tehopesulla myös pitkään puhdistamatta jääneet kohteet saavat uuden elämän käsittelyn jälkeen.

Muuttosiivous

Varmistamme että seuraavien asukkaiden muutto uusiin tiloihin on mahdollisimman vaivaton ja mieluinen kokemus. Hoidamme kohteen muuttosiivouksen tunnollisesti ja laadukkaasti, varmistaen että työmme vastaa kohteen omistajan tai isännöitsijän vaatimustasoa.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja nuohous sujuu ammattilaisvoimin ja -laittein kohteesta ja sen vaatimustasosta riippumatta. Tunnemme ilmavaihtokanavien puhdistuksen vaatimukset ja menetelmät. Ilmanvaihtokanavien puhdistus toteutetaan erillistoimaksiantona ja suoritetaan yhteistyössä isännöitsijän tai huoltoyhtiön kanssa.
Etsimääsi palvelu löytynyt listalta?
Ole meihin kuitenkin yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ole yhteydessä ja kerromme miten voit aloitaa päiväsi aina puhtaalta pöydältä.