Siivous-
palvelumme

Tarjouspyyntö

Siivouspalveluita
eri tarpeisiin

Me Max-Siivouspalveluilla ymmärrämme, että hyvin hoidetut ja siistit tilat ovat merkittävä osa asiakkaittemme yrityskuvaa ja viihtyvyyden perustekijöitä. Laaja palveluvalikoimamme kattaa niin toimisto- ja asiakaspalvelutilojen kuin isojen kokonaisuuksien siivoukset. Olivatpa tarpeesi mitä tahansa – siivous päivittäin, kerran viikossa tai kerran kuukaudessa, yöllä tai päivällä, meiltä löytyy ratkaisu.

Kauppakeskukset
ja myymälät

Ymmärrämme ja vastaamme eri kauppapaikkojen siivoukseen liittyviin haasteisiin. Suurten ja valoisten tilojen vaativuus, pitkät aukioloajat ja kasvavat kävijämäärät luovat paineita työmme onnistumiselle. Erinomainen lopputulos vaikuttaa suoraan kauppapaikan yleisilmeeseen, imagoon ja lisää asiakkaiden viihtyvyyttä.

Toimistotilat

Toimistot ovat tiloja jossa edelleen vietetään suurin osa päivästä, jolloin puhtaudesta tulee tärkeimpiä viihtyvyyden kriteereitä. Toteutamme siivoukset niin toimistoaikoina, kuin niiden ulkopuolella, asiakkaan toiveesta riippuen.

Ravintolat ja kahvilat

Ravintoloiden ja kahviloiden siivouksessa on tärkeintä kohteen ymmärtäminen ja siihen liittyvien vaatimusten huomioiminen, kuten aukioloajat, käyttöaste ja muut yksityiskohdat. Hygienian korkea taso on meillä itsestäänselvyys, joka huomioidaan tuulikaapista keittiöön.

Liikuntahallit ja kuntosalit

Kuntosalien siisteystaso on ollut tutkitusti yksi tärkeimmistä asiakastyytyväisyyteen vaikuttavista tekijöistä. Kunto- ja liikuntasalien korkeat käyttöasteet, vaativat asiakkaat ja monenlaiset pintamateriaalit (parketit, kumimatot, jouksualustat, muovit) tekevät niistä siivouksen erikoiskohteita.

Työmaasiivoukset
ja raivaukset

Kiirus, nopea reagointi, työturvallisuus ja siihen liityvä koulutus, oikeanlainen vaateus ja välinevalinnat ovat työmaasiivouksen arkea. Työmaa-aikainen siivous luo edellytykset muille työn osa-alueille ja siksi sillä on suora vaikutus projektin etenemiseen ja aikataulussa pysymiseen.
Eikö toimialasi löytynyt edeltä?
Ole meihin kuitenkin yhteydessä ja katsotaan yhdessä miten palvelumme soveltuu yrityksesi toimintaympäristöön.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ole yhteydessä ja kerromme miten voit aloitaa päiväsi aina puhtaalta pöydältä.